Scientific Programs

11th February 2017, Day 1 From To Duration
Registration / Tea / Breakfast 8:00AM 9:30AM 90min
Inauguration (Room1) 9:30AM 10:30AM 60min
Keynote Address 1 (Room 1) 10:30AM 11:30AM 60min
Keynote Address 2 (Room 1) 11:30AM 12:30PM 60min
Lunch 12:30PM 1:30PM 60min
Oralsessions (Room 1-3) 1:30PM 4:15PM 165min
High Tea / Poster session 4:15PM 5:30PM 75min
Fun & Frolic / Workshop (PCR & HPLC) 5:30PM 6:30PM 60min
Cultural Event (Rajsathani Folk Dance) 6:30PM 7:30PM 60min
Dinner (Rajasthani Cuisine) 7:30PM 9:00PM 90min
 
12th February 2017, Day2
Tea / Breakfast 8:30AM 9:30AM 60min
Keynote Address 1 (Room 1) 9:30AM 10:15AM 45min
Keynote Address 2 (Room 1) 10:15AM 11:00AM 45min
Oral Sessions (Room 1-3) 11:00AM 1:30PM 150min
Lunch 1:30PM 2:15PM 45min
Poster Sessions 2:15PM 3:30PM 75min
High Tea / Workshop (Scan Lab) 3:30PM 4:00PM 30min
Closing Ceremony (Room 1) 4:00PM 5:00PM 60min

Conference Schedule     Oral Presentation Schedule     Poster Presentation Schedule